TAPAHTUMAINFO

Helsinki10 juostaan 24.4.2021!

Helsinki10 2021

Helsinki10 juostaan 24.4.2021

lähtö ja MAALI

Helsinki10:n lähtö ja maali sijaitsevat Helsingin keskustassa. Tarkemmat paikat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.. 

REITTI

Vuoden 2021 reitti julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

KILPAILUNUMERO

Kilpailunumero on henkilökohtainen ja numerolappu tulee kiinnittää juoksupaidan etuosaan näkyvästi. Numeroa ei saa taittaa, vaan sen tulee olla näkyvissä koko matkan ajan. Kilpailunumeron nouto tapahtuu kisatoimistosta kisaviikolla. Voit noutaa samalla myös kaverisi numeron.

Kisatoimiston alustavat aukioloajat:

Perjantai 23.4.2021 klo 12.00-20.00
Lauantai 24.4.2021 klo 11.00-12.30

Suosittelemme noutamaan numerosi perjantain aikana ruuhkien välttämiseksi.

Kisatoimiston osoite: päivitetään lähempänä tapahtumaa

TAPAHTUMATORI

Tapahtumatori sijaitsee maalialueen välittömässä läheisyydessä. Tarkempi paikka päivitetään lähempänä tapahtumaa.

INFOPISTE

Helsinki10:n infopiste sijaitsee kilpailutoimistossa.

VARUSTESÄILYTYS

Varustesäilytys on juoksijoille ilmainen. Varustesäilytyksen sijainti päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Varusteet tulee jättää varustesäilytykseen niille merkityssä pussissa omalla numerotarralla merkittynä. Pussin ja numeron saat numeroa noutaessasi. Kiinnitäthän pussin remmiin tarran, jossa on oma juoksunumerosi.

AIKARAJA/SUORITUSAIKA

Helsinki10:n maksimisuoritusaika on tunti ja neljäkymmentäviisi minuuttia (1h 45 min). Jos aika ylittyy, emme voi valitettavasti taata osallistujalle aikaa, sijoitusta ja maali/reittihuoltoa ja väliaikapisteiden jälkeen tulemme ohjaamaan maaliin ne juoksijat, jotka eivät kykene 1h 45 min loppuaikaan.

AJANOTTO JA AJANOTTO-CHIPPI

Helsinki10:llä ajanotto tapahtuu chipillä, joka on kiinnitetty kilpailunumeroon. Jokaisen juoksijan tulee kiinnittää numero paidan etupuolelle ja sen tulee olla esillä paidassa koko juoksun ajan. Numeroa ei saa taittaa. Chippiä/numeroa ei tarvitse palauttaa maalissa. Jokainen juoksija saa brutto- ja nettoajat.

Ainoastaan omalla numerolla juokseminen on sallittua ja toisen henkilön kilpailunumerolla juokseminen on ehdottomasti kiellettyä turvallisuussyistä.

ELIITTIJUOKSIJAT

Vuonna 2019-2020 seuraavien aikojen alittaneet pääsevät osallistumaan veloituksetta mukaan:

Miehet

5000 m/5 km 15.30
10 000 m/10 km 32.30
Puolimaraton 1.12.00
Maraton 2.40.00

Naiset

5000 m/5 km 17.30
10 000 m/10 km 36.30
Puolimaraton 1.21.00
Maraton 3.00.00

Eliittijuoksijoiden osallistumisessa, majoitusjärjestelyissä ja matkakorvauksissa ota yhteys:

Tuomo Salonen
Athletes’ Liaison for Helsinki Half Marathon
tuomo.salonen (at) runhigh.fi
IAAF Authorised Athletes’ Representative

hOTELLI 

Hotelliyhteistyöstä lisätietoja lähempänä tapahtumaa.

JUOMAPISTEET

Juomapisteiden sijainnit päivitetään lähempänä tapahtumaa

JÄNISPALVELU

Helsinki10:llä löytyy jälleen jänikset useampaan eri vauhtiin tähdäten. Nopeammat jänikset juoksevat bruttoaikaa eli kellot laitetaan käyntiin lähtölaukauksesta. Rauhallisemman vauhdin jänikset juoksevat nettoaikaa eli laittavat lähtöviivalta kellon liikkeelle.

Jäniksten vauhdit alustavasti: 40.00, 45.00, 50.00, 52.30, 55.00, 60.00, 70.00, 80.00, 100.00.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

PALKINNOT

Yleisen sarjan kolme (3) parasta ja ikäsarjojen voittajat palkitaan palkintopokaalein.

Muut palkinnot: lisätietoja lähempänä tapahtumaa

Vuoden 2020 Helsinki10:n yleisessä sarjassa palkitaan lisäksi rahapalkinnoin:

Miehet
1. 400 EUR
2. 250 EUR
3. 150 EUR

Palkintorahat puolitetaan jos aika 31:00 tai yli.
Ei ollenkaan palkintorahoja jos aika 33:00 tai yli.

Naiset
1. 400 EUR
2. 250 EUR
3. 150 EUR

Palkintorahat puolitetaan jos aika 35:00 tai yli.
Ei ollenkaan palkintorahoja jos aika 38:00 tai yli.

Rahapalkinnot toimitetaan tapahtuman jälkeen.

RYHMÄT

Tarjoamme yli 5 henkilön ryhmille alennuksen voimassa olevista hinnoista. Kysy lisätietoja: info@helsinkihalfmarathon.fi. Ryhmäalennus on voimassa rajoitetun ajan ja vain ennakkoilmoittautumisen aikana.

NUORISOALENNUS

Oletko tapahtuman aikaan 25-vuotias tai nuorempi (syntynyt 25.4.1995 tai myöhemmin)? Syötä ilmoittautumislomakkeelle alennuskoodi NUORISO2021 ja saat 25 % alennuksen ilmoittautumismaksusta. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Ilmoittautuminen onnistuu tapahtuman ilmoittautumislomakkeelta, ks. Ilmoittaudu-sivu. Nuorisoalennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä sitä ole mahdollista hyödyntää ennakkoilmoittautumisen päätyttyä tai jälkikäteen, kun ilmoittautuminen on jo tehty.

SARJAT

Helsinki10:n kilpasarjat ovat Suomen Urheiluliiton ja IAAF:n sääntöjen mukaisesti: Miehet yleinen, Naiset yleinen. Tämän lisäksi tapahtumassa on myös ikäsarjat 40, 45, 50, 55 ja 60 sekä miehille että naisille. Juoksijat sijoitetaan ikäsarjoihin automaattisesti syntymäajan perusteella. Yleinen sarja sisältää kaikki juoksijat. Lisäksi tapahtumassa on oma sarja muunsukupuolisille.

SÄÄNNÖT

Osallistuja sitoutuu noudattamaan järjestäjien sääntöjä ja ohjeistuksia kilpailupäivänä.

TULOKSET

Tapahtumassamme on käytössä livetulospalvelu. 
Vuoden 2020 tuloksiin pääset täältä.

Edellisten vuosien tulokset löytyvät täältä.

VAPAAEHTOISEKSI TAPAHTUMAAN?

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä Helsinki10:llä? Täytä kaavake! 

HASHTAGIT

#Helsinki10 #WeRunHelsinki

Osallistuminen

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa..

OSALLISTUMISEN SIIRTO

Osallistumisen siirto on mahdollista

1. Seuraavan vuoden tapahtumaan

Lääkärintodistuksella on mahdollista siirtää osallistuminen seuraavaan vuoteen 5 euron siirtomaksua vastaan 24.3.2021 mennessä. Tämän jälkeen siirtomaksu seuraavan vuoden tapahtumaan on 10 euroa. Siirto on tehtävä viimeistään 23.4.2021..

2. Toiselle henkilölle

Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle (19.4.2021 mennessä). Siirtotilanteessa hyvitämme siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Mikäli siirtohetken ilmoittautumismaksu on samanhintainen tai korkeintaan 5 € kalliimpi kuin alkuperäinen maksu, hyvitys on korkeintaan 5 € alle siirtohetken hinnan.

Huom! Liikuntaeduilla tehtyä maksua ei voi siirtää toiselle henkilölle.

3. Toiseen tapahtumaan

Osallistuminen on mahdollista siirtää saman vuoden toiseen #werunhelsinki -tapahtumaan* (23.4.2021 mennessä). Siirtotilanteessa hyvitämme kohdetapahtuman siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Mikäli siirtohetken ilmoittautumismaksu kohdetapahtumassa on samanhintainen tai korkeintaan 5 € kalliimpi kuin alkuperäinen maksu, hyvitys on korkeintaan 5 € alle siirtohetken hinnan.

Miten teen siirron?

Siirtäessäsi osallistumista toiseen tapahtumaan, toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle, otathan yhteyttä sähköpostitse info (ät) helsinkihalfmarathon.fi.

Tarvitsemme siirtoasi varten sähköpostiviestissä seuraavat tiedot:

  • Alkuperäisen ilmoittautujan nimen
  • Siirron saajan nimen (mikäli siirto tehdään toiselle henkilölle)
  • Mihin tapahtumaan siirto tehdään (Katso täältä tapahtumalistaus!)

Siirtopyynnön jälkeen saat sähköpostitse ohjeet siirron saajan ilmoittautumista varten.

FORCE MAJEURE

Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai sitä ei pystytä järjestämään ylivoimaisen esteen johdosta, noudatetaan ylivoimaista estettä koskevia ehtoja ja lainsäädäntöä. Järjestäjä ei ole näissä tilanteissa vahingonkorvausvelvollinen aiheutuneista kuluista. Ylivoimaisena esteenä pidetään järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, jota järjestäjä ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi hirmumyrsky, muu poikkeuksellinen säätila, yleiseen turvallisuuteen tai järjestykseen vaikuttava poikkeustila, viranomaisen antama määräys tai muu ylivoimainen este tapahtuman järjestämiselle.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS

Jos nimesi on osallistujalistalla, osallistumisesi on kunnossa. Jos et ole varma menikö osallistumisesi rekisteröinti läpi, olethan yhteydessä: info @ helsinkihalfmarathon.fi 

MAKSUTAVAT

Osallistumismaksun saat maksettua helposti suomalaisin verkkopankkitunnuksin, Visa / MasterCard -korteilla tai liikuntaedulla. Liikuntaeduista otamme vastaan ePassi-Smartum-, Edenred- ja Eazybreak-maksut.

Ohjeet liikuntaetumaksuun täällä!

VAKUUTUS JA OSALLISTUJAN VASTUU

Osallistujat osallistuvat omalla vastuulla tapahtumaan, eikä kisajärjestäjä ole vakuuttanut erikseen juoksijoita tapaturman, loukkaantumisen tai muun mahdollisen tilanteen varalta. Osallistujille suositellaan kattavaa vapaa-ajan vakuutusta. Ensiapu sijaitsee maalissa ja reitillä.

VALO- JA VIDEOKUVAUS

Helsinki10:n järjestäjillä on täysi käyttöoikeus tapahtuman aikana järjestäjien toimesta otettuihin valokuviin sekä videokuvaan. Julkaisemme tunnelmia myös sosiaalisessa mediassa.