UUTISET

#WeRunHelsinki -uutisia

#WeRunHelsinki -yhteistreenit ovat taas täällä!

Treenaa kanssamme huippukuntoon vuoden 2021 juoksutapahtumiin tähtäävissä #WeRunHelsinki  -harjoituksissa! Vuoden 2020 Helsinki10:lle, Helsinki Half Marathonille, Helsinki Twilight Run & Walk:lle ja Helsinki Marathonille valmistavat #WeRunHelsinki -harjoitusten...

TEHO Sport on palautuseväskumppanimme!

TEHO Sport tarjoilee juoksijoillemme palauttavat eväät Helsinki10:llä! TEHO Sport tuoteperheestä löydät kattavan valikoiman urheiluravinnetuotteita, jotka vievät sinut entistä parempiin suorituksiin ja auttavat palautumaan nopeammin rasituksesta. Sarjan tuotteista...

 

Ajankohtaista tapahtumista

 • Nextory tarjoaa äänikirjat 30 päivää veloituksetta!
  by Elina Vastakoski on 23.2.2021 at 07:57

  Saamme iloisesti julkistaa, että uusi yhteistyökumppanimme vuonna 2021 on Nextory . Nextory on ääni- ja e-kirjapalvelu josta löytyy satojatuhansia kirjoja. Voit nauttia kirjoista rajattomasti. Valikoimasta löydät mielenkiintoisia faktakirjoja, sähköistäviä dekkareita, ihania lastenkirjoja, sydäntäsärkeviä elämäkertoja ja hauskoja feelgood-kirjoja. Löydät varmasti jotain mitä sopii juuri sinulle! Nextory tarjoaa nyt kaikille Helsinki10:n osallistujille ja seuraajille nyt 30 päivää The post Nextory tarjoaa äänikirjat 30 päivää veloituksetta! appeared first on Helsinki Half Marathon.

 • Ystävänpäivätarjous: Tapahtumapaita kaupan päälle sinulle ja ystävällesi!
  by Elina Vastakoski on 10.2.2021 at 04:00

  Ilmoita itsesi ja ystäväsi mukaan Helsinki Half Marathonille tai samalle matkalle Helsinki Marathonille ja saatte vuoden 2021 viralliset tekniset tapahtumapaidat kaupan päälle! Toimi näin: 1. Ilmoita mukaan itsesi ja ystäväsi valitsemalla lippuvaihtoehdoista “Ystävänpäivätarjous” -lippu 2. Tee ilmoittautuminen lomakkeella kahdelle tai useammalle henkilölle 3. Valitse paitakokosi kaavakkeelta (veloitukseton) 4. Lähde lenkille ystäväsi kanssa – yhdessä tai The post Ystävänpäivätarjous: Tapahtumapaita kaupan päälle sinulle ja ystävällesi! appeared first on Helsinki Half Marathon.

 • New Balance on mukana vuoden 2021 #WeRunHelsinki -tapahtumissa!
  by Elina Vastakoski on 6.2.2021 at 13:11

  New Balance on mukana vuoden 2021 #WeRunHelsinki -tapahtumissa! Iloksemme saamme ilmoittaa, että New Balance on mukana vuoden 2021 Helsinki10:llä, Helsinki Half Marathonilla, Helsinki Marathonilla sekä Runner’s High:n pienemmissä juoksutapahtumissa. “Hienoa päästä tekemään yhteistyötä Runner´s High asiantuntijoiden kanssa, joka järjestää lukuisia juoksutapahtumia ja erilaisia juoksukouluja eritasoisille harrastajille ja kilpajuoksijoille. Juuri oikea kohderyhmä New Balancelle!” toteaa Jari The post New Balance on mukana vuoden 2021 #WeRunHelsinki -tapahtumissa! appeared first on Helsinki Half Marathon.

 • TEHO Sport on palautuseväskumppanimme vuonna 2021!
  by Elina Vastakoski on 2.2.2021 at 04:33

  The post TEHO Sport on palautuseväskumppanimme vuonna 2021! appeared first on Helsinki Half Marathon.

 • Vapaaehtoisten haku on alkanut!
  by Elina Vastakoski on 25.1.2021 at 09:20

  Vapaaehtoisten haku vuoden 2021 Helsinki10:lle, Helsinki Half Marathonille ja Helsinki Marathonille on alkanut! Haluatko olla mukana tekemässä kansainvälisiä juoksutapahtumia? Kiinnostavatko työt tapahtumatuotannon parissa? Työskenteletkö mielelläsi vaihtelevissa tehtävissä? Haemme vapaaehtoisia monipuolisiin tehtäviin juoksutapahtumiimme keväälle ja kesälle 2021. Pääset tutustumaan käytännön työtehtävien kautta urheilutapahtumatuotantoon ja saat erinomaista kokemusta kansainvälisessä tapahtumassa työskentelystä. Tarjoamme vapaaehtoisillemme teknisen HHM-t-paidan sekä työtodistuksen. The post Vapaaehtoisten haku on alkanut! appeared first on Helsinki Half Marathon.