Kisaraportti-kilpailun finalistit on nyt valittu!

Tiukan pohdinnan jälkeen arvovaltainen tuomaristomme on valinnut 5 mieleenpainuvinta raporttia finaaliin.

Finaalissa sinun äänesi ratkaisee ja eniten ääniä saanut raportti voittaa itselleen Suunnon rannetietokoneen!

Äänestys tapahtuu kommentoimalla suosikkinumerosi Helsinki10:n Facebookissa!

Äänestysaika: 15.5.-20.5.2018. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä äänestysajan päätyttyä.

FINALISTIT

1. Antti Ilvonen: KISARAPORTTI

Vähänkö jännitti, viimeeksi numerolappu rinnassa vuonna 2010 ja ikäkin huitelee viiden ja kuudenkympin välillä, painoa +10kg lisää vyötäröllä. Helsinki10 tuntui sopivalta oman kunnon testaamiseen, joten mukaan vaan.

Reitti oli hieno upeine maisemineen . Historian havinaa ja alun jännittynyttä tunnelmaa oli aistittavissa Espan mukulakivibaanaa juostessa. Kaivopuiston merinäköala antoi puhtia ja tarvittavaa vilvoitusta, kyllä tästä selvitään! Löylyn herkullisen paistetun kalan tuoksua oli vaikea vastustaa. Jätkäsaaren kujilla väsyneet jalat huusivat Madonnaa. Väläys kuubalaista sambaa siivitti Baanan kautta kansanvallan monumentin, Eduskuntatalon ohi riemastuttavaan MAALIIN !!!! Mitali kaulaan ja halaus perään 😍😊☀️ loppuajalla ei minulle väliä, HEI ! pääsin kuin pääsinkin maaliin !! YES I MADE IT!! 👍🍾 Hyvä Helsinki10! Kannatti tulla 😊

2.  Sari ja Lenkkari -blogiteksti

3.  Lenkillä-blogi

4. Sanna Haikonen

5. Jouni Heinäharju KISARAPORTTI:

Olin flunssastellut koko viikon joten mietin näinköhän sitä starttiviivalle kykenee. Tapahtumapäivänä olo oli kuitenkin jo tervehtyneempi joten ajattelin josko hölkkäilisi lenkin. Lönköttely tietysti kuitenkin unohtui jo ensikilometrien aikana kun ohitin 45 min jäniksen. Aiemmin kympin aikani ovat olleet päälle 45 minuuttia.

Juoksu siis kulki hyvin alkupuoliskon. Sen jälkeen alkoi tulemaan perinteiset tuntemukset: en enää ikinä juokse metriäkään, lopetan juoksuharrastuksen kokonaan. Sinnittelin kuitenkin 8 kilometriin asti, jonka jälkeen ajattelin että kyllä tämä loppu 2 km nyt painetaan vielä. Samalla kuulostelin taakse yrittäen pitää etäisyyttä leppoisasti jutusteleviin parempikuntoisiin sekä 45 minuutin jäniksen tuntumassa juoksevaan lössiin. Väliaikojen perusteella tämä onnistui hyvin, sillä jälkimmäinen puolisko oli ihastuttavan nousujohteisesti kuitenkin jopa hieman nopeampi kuin ensimmäinen.

Jee! Olin siis juossut ensimmäisen virallisen 45 minuutin alitukseni kympillä! Flunssan jälkeen vieläpä, ja varsinaista juoksuharjoitteluakaan ei ollut kovin paljoa takana. Muuta intervallityyppistä juoksua sisältävää harrastusta kylläkin, joten peruskunto ja sopiva herkkyys ilmeisesti oli säilynyt. Tapahtumana Helsinki10 oli kaikin puolin mainio! Ja mitä siihen juoksuarrastuksen lopettamiseen tulee, ilmoittauduin jo Helsinki Half Marathonille 

Äänestä suosikkiasi!