UUTISET

#WeRunHelsinki -uutisia

Vinkit virtuaaliselle Helsinki10:lle

Virtual Helsinki10 on käynnistynyt ja keräsimme parhaat vinkit tapahtumaan osallistuville! Voit tutustua tapahtumaan lisää tästä. Mukaan pääset halutessasi 5 €:lla, mutta voit myös tilata paketin johon kuuluu upea Helsinki10 mitali, tai mitali ja putkihuivi....

Jänishaku vuodelle 2021 on avattu!

Jänishaku Helsinki10:lle on nyt avattu! Helsinki10:llä on kattava jänispalvelu useisiin eri tavoitevauhteihin. Jänikset tähtäävät tasaisella vauhdilla tiettyyn loppuaikaan. Jänikset tulevat erottumaan selvästi muista juoksijoista esimerkiksi yhtenäisen asun sekä...

 

Ajankohtaista tapahtumista

 • Esittelyssä Helsinki Half Marathon -tiimin monitoimihenkilö Elina Vastakoski
  by Helsinki Half Marathon on 17.5.2021 at 09:59

  Elina Vastakosken ensimmäinen Helsinki Half Marathon oli vuonna 2017, jolloin hän toimi reittivastaavana HHM-reitin Hermanni-Pasila-Alppila välillä. Seuraavana vuonna tapahtumien osa-aikaisuus vaihtui täysipäiväiseen työskentelyyn Runner’s High:n tapahtumien sekä valmennuspalveluiden parissa. Vuosi 2017 oli myös toistaiseksi viimeinen vuosi reitin varrella, nykyisellään toimenkuva on edelleen vaihteleva, mutta pääpaino on osallistujien parissa puuhaaminen. – Reittihommat jäivät pian omalta osaltani The post Esittelyssä Helsinki Half Marathon -tiimin monitoimihenkilö Elina Vastakoski appeared first on Helsinki Half Marathon.

 • Esittelyssä Helsinki Half Marathonin tapahtumapäällikkö Tapani Virtanen
  by Helsinki Half Marathon on 10.5.2021 at 18:25

  Tapani Virtanen on juoksu-urheilun moniammattilainen ja yksi Helsinki Half Marathonin ja Runner’s High:n perustajista. Tällä hetkellä miehen ykkösrooli on Runner’s High:n tapahtumapäällikön tehtävät fokuksena erityisesti reittisuunnittelu ja -järjestelyt. Tapanin oma juoksuhistoria lähestyy kolmenkympin paalua. Kaikki käynnistyi yleisurheiluharrastuksen parista 90-luvun alussa. Kymmenenvuotiaana vuonna 1995 juostu 800 metrin noteeraus 2:29:81 säilyi ikäluokan Suomen ennätyksenä 18 vuotta. Parhaiten The post Esittelyssä Helsinki Half Marathonin tapahtumapäällikkö Tapani Virtanen appeared first on Helsinki Half Marathon.

 • Äitienpäivän kampanja 2021!
  by Elina Vastakoski on 6.5.2021 at 06:56

  Ilmoita 2 henkilöä mukaan kevään/kesän juoksukurssille ja saatte ilmoittautumisen juoksutapahtumaan (lista tapahtumista alempana) kaupan päälle! Runner’s High järjestää ympäri Suomen juoksukouluja ja juoksutekniikkakursseja. Kun ilmoitat 2 henkilöä samalle kurssille 6.5.-9.5. välisenä aikana, saatte kumpikin ilmoittautumisen juoksutapahtumaan kaupan päälle. Ilmoittaudu tästä mukaan juoksukurssille! Mainitsethan koodin MOM2021 tehdessäsi ilmoittautumista juoksukurssille. Muut ohjeet kampanjaan osallistumiseen: Kampanjassa ovat mukana vain The post Äitienpäivän kampanja 2021! appeared first on Helsinki Half Marathon.

 • Dexal on kumppanimme vuoden 2021 Helsinki Half Marathonilla!
  by Elina Vastakoski on 12.4.2021 at 04:49

  Iloksemme saamme ilmoittaa, että Dexal on urheilujuomakumppanimme vuoden 2021 Helsinki Half Marathonilla. Dexal on suomalainen urheiluravinnemerkki, joka on ollut markkinoilla vuodesta 1982 lähtien. Dexal on tullut tunnetuksi etenkin huippu-urheilijoiden suosimana urheiluravinnemerkkinä ja tuotteet tukevat onnistuneiden liikuntaelämysten syntymistä. Tuotteiden takaa löytyy vuosien tieteellinen kehittelytyö ja testaus. Dexal – jokaiseen treeniin Tuoteperheemme on suunniteltu tukemaan kilpaurheilijoiden ja The post Dexal on kumppanimme vuoden 2021 Helsinki Half Marathonilla! appeared first on Helsinki Half Marathon.

 • Hotellitarjous Helsinki Half Marathonin juoksijoille!
  by Elina Vastakoski on 16.3.2021 at 07:30

  YHTEISTYÖHOTELLIMME VUONNA 2021 ON SOKOS HOTEL PRESIDENTTI Huonetarjous Sokos Hotel Presidentistä Helsinki Half Marathonin juoksijoille! 5 vinkkiä kisapäivään valmistautumiseen:1. Nouda kilpailunumerosi jo kisapäivää edeltävänä päivänä.2. Rentoudu kunnon yöunien parissa.3. Nauti kisapäivän aamuna sinulle tuttu aamupala.4. Minimoi kaikki ylimääräinen ennen starttia. Jätä ylimääräiset tavarat hotellille ja ota vain tarpeellinen mukaasi.5. Nauti jännityksestä ja asetu lähtöviivalle. Sokos The post Hotellitarjous Helsinki Half Marathonin juoksijoille! appeared first on Helsinki Half Marathon.