UUTISET

#WeRunHelsinki -uutisia

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

 

Ajankohtaista tapahtumista

 • Esittelyssä Helsinki Half Marathon -tiimin Aki Nummela
  by Helsinki Half Marathon on 24.5.2021 at 11:26

  Aki Nummela on yksi Helsinki Half Marathonin sekä tapahtuma- ja valmennuspalveluita tarjoavan Runner’s High:n perustajista sekä Runner’s High:n nykyinen päävalmentaja ja valmennuspäällikkö. Akin oma tausta lajin parista vie 80-luvun loppuun kun hän neljävuotiaana eksyi yleisurheilukoulun pariin. Siitä käynnistyi edelleen yli kolmenkymmenen vuoden jälkeen jatkuva into lajia kohtaan. Akin päälaji on maraton, jonne hän päätyi juostuaan The post Esittelyssä Helsinki Half Marathon -tiimin Aki Nummela appeared first on Helsinki Half Marathon.

 • Esittelyssä Helsinki Half Marathon -tiimin monitoimihenkilö Elina Vastakoski
  by Helsinki Half Marathon on 17.5.2021 at 09:59

  Elina Vastakosken ensimmäinen Helsinki Half Marathon oli vuonna 2017, jolloin hän toimi reittivastaavana HHM-reitin Hermanni-Pasila-Alppila välillä. Seuraavana vuonna tapahtumien osa-aikaisuus vaihtui täysipäiväiseen työskentelyyn Runner’s High:n tapahtumien sekä valmennuspalveluiden parissa. Vuosi 2017 oli myös toistaiseksi viimeinen vuosi reitin varrella, nykyisellään toimenkuva on edelleen vaihteleva, mutta pääpaino on osallistujien parissa puuhaaminen. – Reittihommat jäivät pian omalta osaltani The post Esittelyssä Helsinki Half Marathon -tiimin monitoimihenkilö Elina Vastakoski appeared first on Helsinki Half Marathon.

 • Esittelyssä Helsinki Half Marathonin tapahtumapäällikkö Tapani Virtanen
  by Helsinki Half Marathon on 10.5.2021 at 18:25

  Tapani Virtanen on juoksu-urheilun moniammattilainen ja yksi Helsinki Half Marathonin ja Runner’s High:n perustajista. Tällä hetkellä miehen ykkösrooli on Runner’s High:n tapahtumapäällikön tehtävät fokuksena erityisesti reittisuunnittelu ja -järjestelyt. Tapanin oma juoksuhistoria lähestyy kolmenkympin paalua. Kaikki käynnistyi yleisurheiluharrastuksen parista 90-luvun alussa. Kymmenenvuotiaana vuonna 1995 juostu 800 metrin noteeraus 2:29:81 säilyi ikäluokan Suomen ennätyksenä 18 vuotta. Parhaiten The post Esittelyssä Helsinki Half Marathonin tapahtumapäällikkö Tapani Virtanen appeared first on Helsinki Half Marathon.

 • Nextory tarjoaa äänikirjat 30 päivää veloituksetta!
  by Elina Vastakoski on 23.2.2021 at 07:57

  Saamme iloisesti julkistaa, että uusi yhteistyökumppanimme vuonna 2021 on Nextory . Nextory on ääni- ja e-kirjapalvelu josta löytyy satojatuhansia kirjoja. Voit nauttia kirjoista rajattomasti. Valikoimasta löydät mielenkiintoisia faktakirjoja, sähköistäviä dekkareita, ihania lastenkirjoja, sydäntäsärkeviä elämäkertoja ja hauskoja feelgood-kirjoja. Löydät varmasti jotain mitä sopii juuri sinulle! Nextory tarjoaa nyt kaikille Helsinki10:n osallistujille ja seuraajille nyt 30 päivää The post Nextory tarjoaa äänikirjat 30 päivää veloituksetta! appeared first on Helsinki Half Marathon.