TAPAHTUMAINFO

Helsinki10 juostaan 21.8.2021!

Helsinki10 2021

Helsinki10 juostaan 21.8.2021 alkaen klo 12.30 startilla.

Mahdollisista lähtöryhmistä ja koronan vaikutuksista tapahtuman kulkuun tiedotetaan uutisosiossamme sekä sosiaalisessa mediassamme tarpeen tullen.

lähtö ja MAALI

Helsinki10:n lähtö ja maali sijaitsevat Helsingissä Meripuistossa. 

REITTI

Vuoden 2021 reitti julkaistaan pian.

KILPAILUNUMERO

Kilpailunumero on henkilökohtainen ja numerolappu tulee kiinnittää juoksupaidan etuosaan näkyvästi. Numeroa ei saa taittaa, vaan sen tulee olla näkyvissä koko matkan ajan. Vain omalla juoksunumerolla juokseminen on sallittua ja toisen juoksijan numerolla juokseminen on turvallisuussyistä ehdottomasti kiellettyä.

Kilpailunumeron nouto tapahtuu kisatoimistosta  kisaviikolla. Voit noutaa samalla myös kaverisi numeron.

Tulet saamaan sähköpostiviestin/tekstiviestin kilpailunumerostasi 19.8. mennessä. Esitäthän tämän dokumentin (sekä mahdollisesti ystäväsi dokumentin noutaessasi hänen kisanumeroaan) kisatoimistossa.

Noudathan kilpailunumerosi jo perjantaina, jotta vältymme numeroiden haun ruuhkautumiselta kisapäivänä.

Kisatoimiston aukioloajat numeroiden noudolle:
Perjantai 20.8. klo 12.00-20.00 / Meripuisto, Helsinki (osoite: Merisatamanranta, Helsinki)
Lauantai 21.8. klo 7.00-8.00 / Meripuisto, Helsinki (osoite: Merisatamanranta, Helsinki)

Kisatoimiston sijainti: Meripuisto, Helsinki

TAPAHTUMATORI

Tapahtumatori sijaitsee maalialueen välittömässä läheisyydessä Meripuistossa.

INFOPISTE

Helsinki10:n infopiste sijaitsee kilpailutoimistossa Meripuistossa..

VARUSTESÄILYTYS

Varustesäilytys on juoksijoille ilmainen. Varustesäilytyksen sijainti päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Varusteet tulee jättää varustesäilytykseen niille merkityssä pussissa omalla numerotarralla merkittynä. Pussin ja numerotarran saat numeroa noutaessasi. Kiinnitäthän pussin remmiin tarran, jossa on oma juoksunumerosi.

AIKARAJA/SUORITUSAIKA

Helsinki10:n maksimisuoritusaika on tunti ja neljäkymmentäviisi minuuttia (1h 45 min). Jos aika ylittyy, emme voi valitettavasti taata osallistujalle aikaa, sijoitusta ja maali/reittihuoltoa ja väliaikapisteiden jälkeen tulemme ohjaamaan maaliin ne juoksijat, jotka eivät kykene 1h 45 min loppuaikaan.

AJANOTTO JA AJANOTTO-CHIPPI

Helsinki10:llä ajanotto tapahtuu chipillä, joka on kiinnitetty kilpailunumeroon. Jokaisen juoksijan tulee kiinnittää numero paidan etupuolelle ja sen tulee olla esillä paidassa koko juoksun ajan. Numeroa ei saa taittaa. Chippiä/numeroa ei tarvitse palauttaa maalissa. Jokainen juoksija saa brutto- ja nettoajat.

Ainoastaan omalla numerolla juokseminen on sallittua ja toisen henkilön kilpailunumerolla juokseminen on ehdottomasti kiellettyä turvallisuussyistä.

ELIITTIJUOKSIJAT

Vuonna 2020-2021 seuraavien aikojen alittaneet pääsevät osallistumaan veloituksetta mukaan:

Miehet

5000 m/5 km 15.30
10 000 m/10 km 32.30
Puolimaraton 1.12.00
Maraton 2.40.00

Naiset

5000 m/5 km 17.30
10 000 m/10 km 36.30
Puolimaraton 1.21.00
Maraton 3.00.00

Eliittijuoksijoiden ilmoittautumisessa täytäthän tämän kaavakkeen

hOTELLI 

Yhteistyöhotellimme vuonna 2021 on Sokos Hotel Presidentti!
Sokos Hotel Presidentti tarjoaa huoneet tarjoushintaan juoksijoille Helsinki10:llä.
Lue lisää ja lunasta tarjous täältä!

JUOMAPISTEET

Juomapisteiden sijainnit:

Juomapiste 1: tba – vesi ja urheilujuoma
Juomapiste 2: tba – vesi ja urheilujuoma
Maalin juomapiste

JÄNISPALVELU

Helsinki10:llä löytyy jälleen jänikset useampaan eri vauhtiin tähdäten. Nopeammat jänikset juoksevat bruttoaikaa eli kellot laitetaan käyntiin lähtölaukauksesta. Rauhallisemman vauhdin jänikset juoksevat nettoaikaa eli laittavat lähtöviivalta kellon liikkeelle.

Jäniksten vauhdit alustavasti: 40.00, 45.00, 50.00, 52.30, 55.00, 60.00, 70.00, 80.00, 100.00.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hae mukaan jänikseksi täällä!

PALKINNOT

Jokainen maaliintulija palkitaan Helsinki10 2021 -mitalilla.

Yleisen sarjan kolme (3) parasta ja ikäsarjojen voittajat (1. sija) palkitaan palkintopokaalein.

Vuoden 2021 tapahtumassa yleisen sarjan kolme parasta palkitaan rahapalkinnoin, kun loppuaika on miehillä <29.30 ja naisilla <33.00.

1. 500 €
2. 250 €

3. 125 €

Yli 29.30 miesten puolella ja 33.00 naisten puolella ajoista ei rahapalkintoja jaeta ollenkaan.

RYHMÄT

Tarjoamme yli 5 henkilön ryhmille alennuksen voimassa olevista hinnoista. Kysy lisätietoja: info@helsinkihalfmarathon.fi. Ryhmäalennus on voimassa rajoitetun ajan ja vain ennakkoilmoittautumisen aikana.

NUORISOALENNUS

Oletko tapahtuman aikaan 25-vuotias tai nuorempi (syntynyt 1996 tai myöhemmin)? Syötä ilmoittautumislomakkeelle alennuskoodi NUORISO2021 ja saat 25 % alennuksen ilmoittautumismaksusta. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Ilmoittautuminen onnistuu tapahtuman ilmoittautumislomakkeelta, ks. Ilmoittaudu-sivu. Nuorisoalennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä sitä ole mahdollista hyödyntää ennakkoilmoittautumisen päätyttyä tai jälkikäteen, kun ilmoittautuminen on jo tehty.

SARJAT

Helsinki10:n kilpasarjat ovat Suomen Urheiluliiton ja IAAF:n sääntöjen mukaisesti: Miehet yleinen, Naiset yleinen. Tämän lisäksi tapahtumassa on myös ikäsarjat 40, 45, 50, 55 ja 60 sekä miehille että naisille. Juoksijat sijoitetaan ikäsarjoihin automaattisesti syntymäajan perusteella. Yleinen sarja sisältää kaikki juoksijat. Lisäksi tapahtumassa on oma sarja muunsukupuolisille.

SÄÄNNÖT

Osallistuja sitoutuu noudattamaan järjestäjien sääntöjä ja ohjeistuksia kilpailupäivänä.

TULOKSET

Tapahtumassamme on käytössä livetulospalvelu. 
Vuoden 2021  tuloslinki päivitetään tänne lähempänä tapahtumaa.

Edellisten vuosien tulokset löytyvät täältä.

VAPAAEHTOISEKSI TAPAHTUMAAN?

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä Helsinki10:llä? Täytä kaavake! 

HASHTAGIT

#Helsinki10 #WeRunHelsinki

Osallistuminen

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Jos ilmoittautumisen peruuttaa viimeistään 7 vrk tehdyn ilmoittautumisen jälkeen (mutta viimeistään 30 vrk ennen tapahtumapäivää) palautamme osallistumismaksun. Osallistumismaksun palautuksesta peritään 10 € käsittelykulut.

Mikäli ilmoittautumisen peruutus tapahtuu yli 7 vrk ilmoittautumisen tekemisen jälkeen tai 21.7. jälkeen, emme valitettavasti palauta osallistumismaksuja, eikä tässä tapauksessa peruutuksesta tarvitse tehdä ilmoitusta.

OSALLISTUMISEN SIIRTO

Osallistumisen siirto on mahdollista

1. Seuraavan vuoden tapahtumaan

Lääkärintodistuksella on mahdollista siirtää osallistuminen seuraavaan vuoteen 5 euron siirtomaksua vastaan 21.7.2021 mennessä. Tämän jälkeen siirtomaksu seuraavan vuoden tapahtumaan on 10 euroa. Siirto on tehtävä viimeistään 20.8.2021..

2. Toiselle henkilölle

Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle (16.8.2021 mennessä) siirtomaksun hinnalla. Siirtotilanteessa hyvitämme siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Jäljelle jäävä siirtomaksu uuden lipun lunastamiseen  on kuitenkin aina vähintään 5 € tai muu summa, joka jää jäljelle uuden lipun ja alkuperäisen lipun hinnan erotuksessa.

Huom! Liikuntaeduilla tehtyä maksua ei voi siirtää toiselle henkilölle.

3. Toiseen tapahtumaan

Osallistuminen on mahdollista siirtää saman vuoden toiseen #werunhelsinki -tapahtumaan* (20.8.2021 mennessä) siirtomaksun hinnalla. Siirtotilanteessa hyvitämme kohdetapahtuman siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Jäljelle jäävä siirtomaksu uuden lipun lunastamiseen  on kuitenkin aina vähintään 5 € tai muu summa, joka jää jäljelle uuden lipun ja alkuperäisen lipun hinnan erotuksessa.

Miten teen siirron?

Siirtäessäsi osallistumista toiseen tapahtumaan, toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle, otathan yhteyttä sähköpostitse info (ät) helsinkihalfmarathon.fi.

Tarvitsemme siirtoasi varten sähköpostiviestissä seuraavat tiedot:

  • Alkuperäisen ilmoittautujan nimen
  • Siirron saajan nimen (mikäli siirto tehdään toiselle henkilölle)
  • Mihin tapahtumaan siirto tehdään (Katso täältä tapahtumalistaus!)

Siirtopyynnön jälkeen saat sähköpostitse ohjeet siirron saajan ilmoittautumista varten.

FORCE MAJEURE

Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai sitä ei pystytä järjestämään ylivoimaisen esteen johdosta, noudatetaan ylivoimaista estettä koskevia ehtoja ja lainsäädäntöä. Järjestäjä ei ole näissä tilanteissa vahingonkorvausvelvollinen aiheutuneista kuluista. Ylivoimaisena esteenä pidetään järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, jota järjestäjä ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi hirmumyrsky, muu poikkeuksellinen säätila, yleiseen turvallisuuteen tai järjestykseen vaikuttava poikkeustila, viranomaisen antama määräys tai muu ylivoimainen este tapahtuman järjestämiselle.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS

Jos nimesi on osallistujalistalla, osallistumisesi on kunnossa. Jos et ole varma menikö osallistumisesi rekisteröinti läpi, olethan yhteydessä: info @ helsinkihalfmarathon.fi 

MAKSUTAVAT

Osallistumismaksun saat maksettua helposti suomalaisin verkkopankkitunnuksin, Visa / MasterCard -korteilla tai liikuntaedulla. Liikuntaeduista otamme vastaan ePassi-Smartum-, Edenred- ja Eazybreak-maksut.

Ohjeet liikuntaetumaksuun täällä!

VAKUUTUS JA OSALLISTUJAN VASTUU

Osallistujat osallistuvat omalla vastuulla tapahtumaan, eikä kisajärjestäjä ole vakuuttanut erikseen juoksijoita tapaturman, loukkaantumisen tai muun mahdollisen tilanteen varalta. Osallistujille suositellaan kattavaa vapaa-ajan vakuutusta. Ensiapu sijaitsee maalissa ja reitillä.

VALO- JA VIDEOKUVAUS

Helsinki10:n järjestäjillä on täysi käyttöoikeus tapahtuman aikana järjestäjien toimesta otettuihin valokuviin sekä videokuvaan. Julkaisemme tunnelmia myös sosiaalisessa mediassa.